Alege o destinație:

marți, 2 iunie 2015

Experiența comunicării fără limite de roaming în Barcelona

     Cat timp am fost plecati in Barcelona, adica 4 zile, am folosit minunile tehnologiei moderne pentru a comunica la greu cu cei din tara, astfel am bagat in buzunarul fara fund al Orange-ului doar: "Cost suplimentar: 0.7559999847412109 Euro".
     Inca din tara am comandat cu cardul (28 euro) aparatul minuscul numit WIFIVOX (despre care am mai scris aici) pe care l-am purtat in rucsac si la care stateam conectati amandoi la Net cu telefoanele. Aparatul era conectat la Net-ul mobil de la Movistar si avea pachet de date nelimitat. Aparatul ne-a fost livrat direct la receptia hotelului si tot acolo l-am si lasat la plecare. Pentru comparatie, daca am fi folosit Net-ul de roaming al Orange-ului, am fi dat 20 de euro pentru doar 500 MB, pe cand asa am folosit aproximativ 2,5 GB.
     Mai mult, fiind conectati permanent am putut folosi aplicatia UPC Phone (noi suntem abonati UPC) cu care am sunat in tara si pe care am fost sunati din tara absolut gratuit atat pentru noi, cat si pentru apelanti, realizand un trafic de convorbiri in jur de 120 de minute, pentru care in mod normal am fi platit undeva in jur de 30 euro. Eram sunati la si noi apelam practic de pe numarul de fix de acasa.
     Super servicii atat in Spania, cat si in tara gratie WIFIVOX si UPC Romania. Asa da!
   
     PS: costul suplimentar l-am facut cand am aterizat acolo si am sunat familia, pana sa ajungem la hotel, iar valoarea mentionata in primul paragraf este luata din Contul Orange.

Barcelona și viața lui... sunt o minune!

     Barcelona este cel mai plin de viata, cel mai galagios si cel mai colorat oras pe care l-am vazut pana acum. Este un loc care te copleseste prin vibratia lui inca din primele ore, te oboseste imediat pentru ca nu esti obisnuit cu atata... VIATA!
     Deja, incepand cu a doua zi, intri in ritm, incepi sa te deschizi, incepi sa traiesti viata asa cum o traiesc majoritatea dintre ei, adica liber, zambitor, expansiv, galagios, alert... latin!
     E o minune, e atat de mult pentru stilul nostru atat de trist, de fapt, incat la intoarcere esti epuizat pur si simplu pentru ca ai trait cateva zile prea mult si prea intens.